Képzés, fejlesztés

A versenyképesség kulcsa a cégért tevékenykedő munkavállalók egyéni képességeinek kibontakoztatása, amelyet a meglévő készségek feltérképezésével, és fejlesztésével erősíthetünk. A munkahely iránti elkötelezettség szoros kapcsolatban áll a munkával való elégedettséggel és mindez hatékonyan befolyásolható továbbképzések, tréningek által.

E mellett a szervezeti változások, átalakítási folyamatok is szükségessé teszik a körültekintő, mind a szervezeti egységekre, csoportokra, mind az egyénekre koncentráló, a változást menedzselő tréningek tartását. Képzéseinket úgy alakítjuk ki, hogy az mindig az adott ügyfél igényére, az adott helyzetre adjon választ. Előzetes igényfelmérés után ajánlunk tréningtematikát, és jelöljük meg, hogy a tréningen belül milyen részekre helyezzük a hangsúlyt.

Testre szabott tréningjeinket a leggyakrabban az alábbi témakörökből tartjuk -

Asszertivitás - Coaching típusú vezetővé válás ? Csapatépítés ? Együttműködés ? Értékesítési, ? Interjútechnika,-Időgazdálkodás ? Kommunikáció ? Konfliktuskezelés - Motiváció és vezetés ? Prezentációs ? Problémamegoldás ? Stresszkezelés -, Tárgyalástechnika - Teljesítmény-értékelés ? Ügyfélszolgálati - Változásmenedzsment - Válságkezelő tréningek

 

Friss állásajánlataink

HR Specialista

Komárom-Esztergom megyei multinacionális autóipari partnercégünk megbízásából keresünk HR Specialista munkatársat.

Feladva: január 9, 2018

Warranty Claim Supervisor

Komárom-Esztergom megyei multinacionális autóipari partnercégünk megbízásából keresünk Warranty Claim Supervisor munkatársat.

Feladva: január 9, 2018

PLC mérnök

Komárom-Esztergom megyei multinacionális autóipari partnercégünk megbízásából keresünk PLC mérnök munkatársat.

Feladva: január 8, 2018

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka
ne húzd le a redőnyt!”

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka

ne húzd le a redőnyt!”

  • // Tel.: +36 (30) 495-2939
  • // e-mail: info?akvamarin.hu
  • // skype: akvamarin_hr
webhosting: 3gteam