Tréningek
Képzés, fejlesztés

A versenyképesség kulcsa a cégért tevékenykedő munkavállalók egyéni képességeinek kibontakoztatása, amelyet a meglévő készségek feltérképezésével, és fejlesztésével erősíthetünk. A munkahely iránti elkötelezettség szoros kapcsolatban áll a munkával való elégedettséggel és mindez hatékonyan befolyásolható továbbképzések, tréningek által.

E mellett a szervezeti változások, átalakítási folyamatok is szükségessé teszik a körültekintő, mind a szervezeti egységekre, csoportokra, mind az egyénekre koncentráló, a változást menedzselő tréningek tartását. Képzéseinket úgy alakítjuk ki, hogy az mindig az adott ügyfél igényére, az adott helyzetre adjon választ. Előzetes igényfelmérés után ajánlunk tréningtematikát, és jelöljük meg, hogy a tréningen belül milyen részekre helyezzük a hangsúlyt.

Testre szabott tréningjeinket a leggyakrabban az alábbi témakörökből tartjuk -

Asszertivitás - Coaching típusú vezetővé válás ? Csapatépítés ? Együttműködés ? Értékesítési, ? Interjútechnika,-Időgazdálkodás ? Kommunikáció ? Konfliktuskezelés - Motiváció és vezetés ? Prezentációs ? Problémamegoldás ? Stresszkezelés -, Tárgyalástechnika - Teljesítmény-értékelés ? Ügyfélszolgálati - Változásmenedzsment - Válságkezelő tréningek

 


Friss állásajánlataink

Értékesítés támogató tervező mérnök

Székesfehérvári autóipari prémium termékeket gyártó cég megbízásából keresünk Értékesítés támogató tervező mérnök munkatársat.

Feladva: március 17, 2017

Gyártás-előkészítő mérnök

Komárom-Esztergom megyei autóipari gyártó cég megbízásából keresünk Gyártáselőkészítő mérnök munkatársat.

Feladva: március 17, 2017

Termelési kontroller

Székesfehérvári autóipari prémium termékeket gyártó cég megbízásából keresünk Termelési kontroller munkatársat.

Feladva: március 17, 2017

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka
ne húzd le a redőnyt!”

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka

ne húzd le a redőnyt!”

  • // Tel.: 22 507-570
  • // Fax: 22-507-571
  • // e-mail: info?akvamarin.hu
  • // skype: akvamarin_hr
webhosting: 3gteam networksolutions