Referenciák

 

Megbízóink hosszú sora elsősorban az ipari szektor résztvevői, kikkel hosszú évek óta eredményesen együttműködünk.

Rólunk mondták:

Az Akvamarin Humánfejlesztési Tanácsadóval többéves sikeres együttműködést tudhatunk magunk mögött. Segítségükkel számos jelöltet sikerült felvennünk rövid idő alatt, az egyedi gyártásból adódóan igen speciális területekre. Tették mindezt úgy, hogy rugalmasan alkalmazkodtak az egyedi és hektikus igényeinkhez. Minden esetben alaposan megszűrt jelölteket küldtek, ami lényegesen megkönnyítette a munkánkat és nagyon jó felvételi, valamint beállási arányt eredményezett. Jelenleg és a jövőben is számítunk gyors és hatékony munkájukra, tanácsaikra.

Ridean Gabriel

Ügyvezető

STX Horseboxes Kft.

 

Az Akvamarin Kft. csapata évek óta gyors reagálással és magas szintű szolgáltatás nyújtással segíti a munkánkat. Hatékony keresési módszerekkel rendelkeznek, nagy hangsúlyt fektetnek a kiválasztási folyamatra, így az általuk küldött jelöltek nemcsak megfelelnek a pozíciókkal kapcsolatos kritériumoknak, hanem ezen felül képesek szűrni a vállalati kultúránkba illő jelölteket is.

Barbara Kósa

Manager, Talent Acquisition Hungary

Harman – Connected Car Division

Közel 10 éves együttműködésünk van az Akvamarin Kft-vel. Tanácsadóik felkészültek és lendületesek, a minőséget tartják szem előtt. Minden új keresés esetén próbálják a pozíciót teljes mértékben megérteni, feltérképezni, így kereséseik a legtöbb esetben sikeresek, mely mindkét fél számára fontos.

Répásy Szilvia

HR Business Partner and Recruitment Specialist

Hanon Systems Hungary Kft.

 

 

Friss állásajánlataink

Folyamatmérnök

Székesfehérvári autóipari gyártó cég számára keresünk Folyamatmérnök munkatársat.

Feladva: május 11, 2018

Vevői kapcsolattartó munkatárs

Komárom-Esztergom megyei multinacionális autóipari partnercégünk megbízásából keresünk Vevői kapcsolattartó munkatársat.

Feladva: május 11, 2018

Alapanyag ütemező/ Diszponens

Komárom-Esztergom megyei multinacionális autóipari partnercégünk megbízásából keresünk Alapanyag ütemező/Diszponens munkatársat.

Feladva: május 11, 2018

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka
ne húzd le a redőnyt!”

“Ha feltárul a lehetőségek ablaka

ne húzd le a redőnyt!”

  • // Tel.: +36 (30) 495-2939
  • // e-mail: info?akvamarin.hu
  • // skype: akvamarin_hr
webhosting: 3gteam